Vår träning

Medelgympa:

Rörelsekombinationer till musik. Vi jobbar med puls, kordination och styrka. Hopp i rörelserna hjälper friska leder att hålla sig starka och gör det lättare att få upp pulsen.

Basgympa:

Samma upplägg som Medelgympan, men med lite lättare styrka och utan hopp.

Lördagsmix:

Olika ledare turas om att leda pass för morgonpigga motionärer.

Cirkelfys:

Efter en bra uppvärmning jobbar vi i olika stationer för att fokusera på en muskelgrupp i taget. Väldigt effektiv träningsform för att jobba både med kondition och styrka. De flesta av oss är överens om att funktionell träning är träning för och mot att klara av vardagliga situationer bättre och att träning med egna kroppen är ett utmärkt sätt att träna funktionellt.

Les Mills BODYPUMP®:

Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Med fokus på låga viktbelastningar och många repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler.

BODYPUMP® utvecklas av Les Mills och är lika över hela världen. Kontinuerlig utbildning samt licens krävs för att tillhandahålla BODYPUMP pass.

Styrka & pulsintervaller:

Precis som det låter, högintensiv intervall träning!

Tabata:

Tabataträning är en typ av konditionsträning där man tränar i korta högintensiva intervaller.

Bamsegympa:

För gympasugna barn mellan 3-6 år. Särskild anmälan till dessa pass krävs. Ha koll på hemsidan och Facebook för mer info!